Yhdistys

Action Dogs ry on Inkooseen elokuussa 2012 rekisteröity koiraharrastukseen ja -urheiluun keskittyvä yhdistys, jonka toimialueena on Uudenmaankennelpiiri (UMKP). Yhdistys on UMKP:rin ja Suomen Kennelliiton (SKL) ja Suomen Palveluskoiraliiton (SPKL) jäsenyhdistys.

Yhdistyksen päätarkoitus on aloittaa usean veperyhmän säännölliset vepeharjoitukset keväällä 2013 koevaatimukset täyttävillä välineillä. Harjoituksiin ei ole koiralle rotu-, ikä- tai kokorajoitteita, eikä myöskään rajoitteita ohjaajan tavoitteiden suhteen.

Säännöllisten harjoitusten lisäksi yhdistys järjestää käytössään olevien resurssien mukaan jäsenistölleen suunnattuja ulkopuolisten vetäjien pitämiä vepen koulutus-, teema- ja leiripäiviä. Uusille lajista kiinnostuneille järjestetään lajiin tutustumistilaisuuksia tarpeen mukaan. Tärkeänä toimintamuotona on myös virallisien vepekokeiden järjestäminen, joita kesälle 2013 anotaan 5 kappaletta. Virallisten vepekokeiden lisäksi mahdollisesti järjestetään myös möllivepekokeita.

Yhdistyksen vepeilijöistä löytyy vepen treeni- ja kilpailukokemusta reilun kymmenen vuoden ajalta. Vepeilijöistä löytyy useita koetoimitsija 2/VEPE + koulutusohjaaja -kurssin käyneitä, jotka aktiivisesti haluavat viedä omaa lajiaan eteenpäin yhdistyksen toiminta-alueella.

Vepen ohella yhdistyksen on tarkoitus tarjota jäsenistölleen monenlaista aktiivista ja reipashenkistä toimintaa käytössään olevien resurssien ja jäsenistöltä tai yhdistyksen ulkopuolelta tulleen kysynnän mukaan. Tähän muuhun ajankohtaiseen ja tulevaan toimintaan kannattaa käydä tutustumassa Koirakoulu-sivulla.

Kaikilla jäsenillämme on käytössä yhteinen Nimenhuuto-ilmoitttautumisjärjestelmä. Lisäksi yhdistyksen toiminnasta infotaan yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Yhdistyksen tapahtumista julkaistaan tarinoita, valokuvia ja tuloksia yhdistyksen kotisivuilla ja Facebook-sivuilla.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!