Valjakkoviikonloppu takana.

Pieni, mutta aktiivinen porukka osallistui viikonlopun luennoille. Anti oli kyllä ns. koko rahan edestä ja ainakin tuplana.

Luennoitsija oli mukavan leppoisa ja monessa menossa mukana ollut, joten hänellä oli laaja tieto lajin eri muodoista, harrastamisesta, kilpailemisesta ja kilpailujen järjestämisestä. Tiedä mitä tämä viikonloppu meidän toimintaamme vielä poikiikaan =)

IMG_7463Kiitos luennoille osallistuneille, valjasmallina olleelle Bonolle (oli muuten erittäin hyvä nähdä konkreettisesti mitä ottaa huomioon, kun koiralleen hommaa valjaat..), kantiiniin maukkaita suolaisia ja makeita leiponeille ja erityisesti luennoitsijallemme Harri Laurilalle!

Pisteenä I:n päälle, viikonlopusta kertyi kivasti tuottoa, jolla pystymme taas saamaan toimintaamme hitusen eteenpäin.

Kiitos kaikille!!!