Vuoden 2013 viralliset kokeet ovat nyt ohitse

Kaikki vuodelle 2013 anomamme kokeet (1 BH-koe sekä 5 VEPE-koetta) on nyt takanapäin. Pääasiassa onnistuimme hyvin, mutta parannettavien asioiden listalle tuli myös kevään ja kesän aikana paljon pikkuisia asioita. Toivottavasti ensi keväänä ja kesänä pystymme tarjoamaan vielä paremmin järjestettyjä koetilaisuuksia koiraihmisille.

Kiitos kevään ja kesän kokeidemme tuomareille:
Marja Hurme (BH 15.5.)
Kim Granholm ja Monica Lindroos (VEPE 29.6.)
Pasi Dunderfelt ja Sari Ruponen (VEPE 13.-14.7.)
Pasi Dunderfelt ja Teemupekka Virtanen (VEPE 24.-25.8.)

VEPEpuolella alkuperäisen heinä- ja elokuun kokeidemme palkintotuomarin Kari Walgrenin estyminen aiheutti suuren hässäkän. Onneksemme ylituomarit Sari Ruponen ja Teemupekka Virtanen pystyivät tulemaan palkintotuomareiksi tuuraamaan Karia. Miten ihmeessä olisimme saaneet laitettua koirat paremmuusjärjestykseen ilman Teitä?

Kiitos kokeisiimme osallistuneille koirakoille! Ilman Teitä meillä olisi ollut hyvin tylsää ja yksinäistä kentällä ja rannassa tuomareiden kanssa. Oltaisiin itse jouduttu syömään kaiken lisäksi valtava määrä leivonnaisia ja makkaraa sekä juomaan todella monta litraa kahvia. Kiitos siis, että tulitte =)

Kiitos kokeissamme töissä olleille! Ilman Teitä olisivat koirakot olleet pulassa. Miten olisi BH-kokeen koira kiertänyt henkilöryhmässä, jos ei olisi ollut henkilöryhmää? Kuinka olisi voinut VEPE-koira luovuttaa esineen yleiselle avustajalle, jos ei olisi ollut soutajaa tai yleistä avustajaa? Olisiko yksikään koira saanut minkäänlaista tulosta ellei olisi ollut sihteereitä paikalla kirjaamassa tuloksia? Ei mitenkään, joten Kiitos Teille kaikille työpanoksestanne!

Kiitos kokeiden etukäteisjärjestelyihin osallistuneille! Miten olisi myyty yhtään kupillista kahvia, tai palaa piirakkaa, ellei joku olisi niitä ensin valmiiksi keittänyt ja leiponut? Miten olisivat sihteerit täyttäneet koepöytäkirjoja ellei olisi ollut papereita koepaikalla?

Kiitos kokeitamme katsomaan tulleille yhdistyksemme jäsenille ja ulkopuolisille “turisteille”! Miten jatkuisi lajien koemuotojen harrastaminen, jos ei kiinnostuneita tulisi paikalle katsomaan koeliikkeiden kommervenkkejä?

Kiitos Teille kaikille ja ensi kesänä taas nähdään näissä merkeissä!