11.8. Aktivointia agilityesteillä

Sunnuntaina 11.8.2013 yhdistyksemme jäsenet Terhi Louhekari ja Sanna Kumpumäki vetivät “Aktivointia Agilityesteillä” -treenit kahdelle eri koiraryhmälle. Ensimmäisessä ryhmässä olivat koirat, jotka eivät olleet aiemmin agilityesteillä käyneet. Toisessa ryhmässä oli aiemmin agilityesteisiin tutustuneita koirakoita, joiden kanssa otettiin pieniä radanpätkiä. Ryhmien käytössä olivat laadukkaat agilityesteet ja estevalikoimasta löytyi kaikki mitä kisoistakin voi eteen tulla.

Kaikkiaan päivän aikana treeneihin osallistui 1 snautseri, 1 bokseri, 1 mustaterrieri, 3 kultaista noutajaa, 1 suursnautseri, 2 dobermannia, 1 saksanpaimenkoira sekä kouluttajien omat australilanpaimenkoirat pääsivät myös hieman radalle =)

Ryhmien päätarkoituksena oli tarjota koirille ohjaajineen mukava suht vapaamuotoinen tuokio agilityesteillä ilman paineita. Jokainen ohjaaja sai halutessaan valita mitä esteitä koiransa kanssa teki tai sitten koulutuksesta vastanneet Terhi ja Sanna valitsivat kullekin koirakolle sopivaa harjoiteltavaa. Terhi ja Sanna ovat kumpikin harrastaneet pitkään agilitya ja kisanneet jonkin verran. Lisäksi Sanna on toiminut toisessa yhdistyksessä agilitykouluttajana, joten tietotaitoa heiltä löytyi yllin kyllin =)

Treenituokiot olivat onnistuneet ja hyvin hyvin suurella todennäköisyydellä jonkinasteinen jäsenistöllemme vapaa aktivoiva agilitytreenailu tulee jatkossa mukaan yhdistyksemme toimintaan =)

Lopuksi vielä kuvakooste päivän tunnelmista =)

kuvakooste(1)