Alamme heräillä talviunilta.

Toimintamme painottuu aika paljon vesipelastuken ympärille ja pikkuhiljaa alkaa toimintamme heräilemään talviunilta.

Kevään ja kesän vesipelastustoiminta pyörähtää käyntiin maaliskuun kuivaharjoitteluilla ja 1.4. pidettävällä vepekerhoillalla, jonka aiheena on uudet vepesäännöt ja -liikkeet. Illan emännäksi saapuu vepetuomari Mia Flink.

Vesitreenit alkaa kun säät sallivat, joka todennäköisesti tapahtuu noin toukokuun puolen välin aikoihin. Kesälle on tulossa ainakin 3 vakituisesti treenaavaa ryhmää, joiden sisällöstä laitetaan piakoin kotisivuille tarkemmat infot, joista ilmenee myös ilmoittautumisten alkamiset.
20160708_174937
Enää ei ole kauaa siihen, kun superpelastajamme ryntäävät rannoille kunnioitusta herättävin välinen pelastamaan veden varassa lilluvia treenikavereita.

Kevään aikana alkaa kerran viikossa olevat erilajien yhdistetyt kimppatreenit, joiden sisältö muovautuu pitkälle osallistujien mukaan. Mistään tiukkapipoisesta hikihatussa treenaamista ei ole kyse vaan normi kokeisiin tähtäävää treeniä huumorilla höystettynä.

20160714_191939 Treeneissä tärkeässä roolissa on koirien yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hallittu arkielo.

20160831_183026

Uutena ajatuksena on saada kesän aikana toteutettua pari koiravaellusta, joita varten harjoitellaan kimppalenkeillä.Koiravaellukset ovat muutaman tunnin kestoisia reippailuja kansallispuistoissa tai muilla ulkoilureiteillä. Toivottavasti tämä saadaan onnistumaan. 20160806_175637