Jäsenmaksut 2014 ja treenipaikkamaksu.

Jäseninfon ohessa on lähetetty kaikille, joiden jäsenmaksu erääntyi 2013 vuoden lopussa. Niille joiden jäsenmaksu on pidempään voimassa, ei lähetetty “aiheeton” jäsenmaksukaavaketta.

Vuosikokouksesa 5.2.2014 päätettiin ottaa käyttöön viitenumerolla maksettava  treenipaikkamaksu. Treenipaikkamaksu on 10€/henkilö/vuosi. Tuolla maksulla jokainen voi treenata niin monen koiran kanssa kuin haluaa ja niin montaa lajia kuin haluaa ja saa niihin ryhmäpaikan. Treenipaikkamaksun omatoiminen maksaminen ei automaattisesti takaa treenipaikkaa kaikkiin ryhmiin. Omatoimisesti maksettuja treenipaikkamaksuja ei palauteta, sen perusteella, että maksaja ei ole saanut paikkaa maksun maksamisen jälkeen johonkin haluamaansa ryhmään.

Treenipaikkamaksu koskee kaikkia, jotka käyvät säännöllisissä  harjoituksissamme, joissa on vetäjä tai välinevastaava paikalla. Vain kimppalenkeillä tai yksittäisissä tapahtumissa, joissa on osallistumismaksu käyvien ei tarvitse maksaa treenipaikkamaksua. Treenipaikkamaksun maksamisesta lisää jäseninfo sivulla.