20131110 Isänpäivän kimppalenkki ja treenisessio

Ajoittain satoi vettä ja jopa muutamia rakeita ja seuraavassa hetkessä oli sininen taivas ihanine auringonpaisteineen.

Monenlaista taas treenailtiin. Vaativuutta treeniin toi, kun jokainen koira vuorotellen suoritti agilityhyppyestesarjaa kohti kentän keskustaa. Erittäin hyvää häiriötä vaikkapa TOKOkokeeseen menevälle. Estesarjalta tulevan koiran edessä oli ruudun treenaajat ja molempien piti suorittaa omaa tehtäväänsä. Ja samaan aikaa kentällä olivat myös ohjaajansa kanssa leikkivät koirat, joten vaikeusastetta omaan treeniin sai yllin kyllin. Mutta mikä parasta, niin isolla kentällä voi mennä hieman kauemmaksi, jos koiran treeni niin vaatii.

Alla tunnelmapaloja kimppalenkistä ja treeneistä. Kiitos kuvista Merja!20131110 Isanpaivatreenit(1)

20131102 Toimitimme lahjoitukset Skeppsdal Familylle

Tänään toimitimme 19.-30.10. pitämämme keräyksen tekstiilit ja ruuat paikallisen löytöeläinkodin käyttöön. Kaikelle toimittamallemme löytyy kuulema käyttöä, joten tarpeeseen meni kaikki. Kiitos kaikille lahjoittajille!!!

Jatkossakin järjestämme tapahtumia ja tempauksia auttaaksemme osaltamme paikallisesti tärkeiksi katsomiamme tahoja.

Mukavaa alkanutta marraskuuta kaikille ja pitäkää lemmikeistänne huolta, sekä olkaa valppaita kodeistaan eksyneiden suhteen. Lisäksi tärkeinä terveisinä löytöelänkodin väeltä: mikrosiruttakaa eläimenne, jotta niiden mahdollisesti joutuessa eksyksiin, omistajien selvittäminen on suunnattomasti paljon helpompaa.

tunnelmat(p)