Aktiivinen VEPEkautemme on alkanut!!

Heinäkuun VEPEleirillemme on vielä joitain koirapaikkoja vapaana, joten mikäli mielit Bettina ja Annina Salmelinin koulutukseen koiran kanssa, niin otappa pian yhteyttä. Kuunteluoppilaita mahtuu vielä mukaan. Lisäinfoa luennosta ja leiristä löytyypi täältä.

Kesäkuun 29. päivä pidettävään VEPEkokeeseen alkaa jäsentemme ilmoittautumiset maanantaina 3.6. ja muille ilmoittautumiset alkavat 10.6. Kokeet pidämme Raaseporissa Flacksjön rannalla. Infoa VEPEkokeistamme löytyy täältä.

VEPEryhmiemme treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin. Koirat ovat selvästikin nauttineet päästessään vepeilemään ja ohjaajat ovat olleet motivoituneita. Vepetoimintamme on koko kesän monipuolista ja erittäin aktiivista, joten mikäli laji kiinnostaa, niin otappa yhteyttä vepevastaavaamme, jonka yhteystiedot löytyypi täältä tai veperyhmiemme vetäjiin joiden yhteystiedot löytyvät täältä.

IMG_4698VEPE on erittäin kiva kesälaji!!

Uusia tapahtumia varmistunut

Järjestämme 21.4.2013 Koko perheen Dog Action tapahtuman Inkoossa Hiekkakentällä.

kuvat1Ohjelmassa mm. Match Show, Drive-In TOKOkehä, takakonttikirppis (kannattaa googlettaa mistä kyse..), kasvomaalausta lapsille … Koko tapahtuman tuotosta lahjoitamme 10% Inkoon lasten ja nuorison hyväksi. Kohde tarkentuu pian. Tarkempi info löytyy täältä.

Yhdistykselle on myönnetty Suomen Palveluskoiraliiton (SPKL) jäsenyys. Joten voimme jatkossa järjestää virallisia palveluskoirakokeita. Tämän uran aloitamme BH-kokeen (=käyttäytymiskokeen järjestämisellä) Inkoossa Museoalueella. Lisätietoja kokeesta löytyy täältä.

Tervetuloa mukaan!