5.9.2013 alkaa Aktivoiva Agility.

3 erillistä ryhmää, joissa max 4 koiraa / ryhmä.

8 ohjattua harjoituskertaa, jokaiselle oman tason mukaan (lähinnä aktivointimielessä) + mahdollisia kotitehtäviä. Kurssi tarkoitettu vain jäsenillemme. Enemmän infoa yhdistyksemme Nimenhuudossa.

Tervetuloa treenailemaan turvallisille agilityesteille!

Aktiivinen VEPEkautemme on alkanut!!

Heinäkuun VEPEleirillemme on vielä joitain koirapaikkoja vapaana, joten mikäli mielit Bettina ja Annina Salmelinin koulutukseen koiran kanssa, niin otappa pian yhteyttä. Kuunteluoppilaita mahtuu vielä mukaan. Lisäinfoa luennosta ja leiristä löytyypi täältä.

Kesäkuun 29. päivä pidettävään VEPEkokeeseen alkaa jäsentemme ilmoittautumiset maanantaina 3.6. ja muille ilmoittautumiset alkavat 10.6. Kokeet pidämme Raaseporissa Flacksjön rannalla. Infoa VEPEkokeistamme löytyy täältä.

VEPEryhmiemme treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin. Koirat ovat selvästikin nauttineet päästessään vepeilemään ja ohjaajat ovat olleet motivoituneita. Vepetoimintamme on koko kesän monipuolista ja erittäin aktiivista, joten mikäli laji kiinnostaa, niin otappa yhteyttä vepevastaavaamme, jonka yhteystiedot löytyypi täältä tai veperyhmiemme vetäjiin joiden yhteystiedot löytyvät täältä.

IMG_4698VEPE on erittäin kiva kesälaji!!

Yhdistyksen ensimmäiset vepetreenit!

Aivan ihanassa säässä päästiin ensimmäistä kertaa vepeilemään. Sää suosi, koirat ja ohjaajat nauttivat ja mikä parasta uudet syksyn ja talven aikana hankkimamme välineet osoittautuivat oikein loistaviksi. Muutamia fiilistelyotoksia ensimmäisistä treeneistä.

Välineiden kuljetus Majava =)

IMG_4704VEPEDOG In Action!

IMG_4830

Newfoudlandinkoiran tyylinäyte.
IMG_4700Pelastusvaljaita käyttävä koira.

IMG_4729

mustaterrieri vauhdissa…

IMG_4758

Snautserin rantautuminen.

IMG_4807

On reilua, että kaikki kastuvat =) Uusi iso veneemmme osoittautui erittäin vakaaksi, tilavaksi ja muutoinkin erinomaiseksi vepeveneeksi.

IMG_4822Kohta pääsen!!!

IMG_4859

Suursnautserin puhdas tyylinäyte!

IMG_4896

Treeni-illan päätteeksi penikka pääsi mallioppimaan vesityöskentelyä.

IMG_4958Tästä on hyvä kaikkien vepeilijöiden jatkaa harrastusta!