TOKO/BH ja HÄIRIÖ -treenit

Keskiviikkoisin kesän 2017 läpi! Harjoitteluaika on 18-21. Osa ajasta on ohjattua treeniä ja osa on vapaata harjoitteluaikaa.  Harjoittelupaikat vaihtelevat.

Treeneissä harjoitellaan kokeisiin tähtäävästi TOKOn ja BH-kokeen liikkeitä, sekä harjoitellaan erilaisten häiriöiden sietoa niin koiralle kuin ohjaajallekin.
BH

Kokeisiin tähtäävien koirakoiden ohella harjoituksiin voi tulla hakemaan koiralle aktiviteettia arkeen, totuttamaan koiraa paikalla oleviin häiriöihin, työstämään jotain koiralla olevaa käytösongelmaa tai tutustumaan TOKOon ja BH-kokeeseen.

Koiramäärää ei ole toistaiseksi rajoitettu. Kaikki koirat ikään, sukupuoleen, rotuun, koulutustaustaan katsomatta ovat tervetulleita. Juoksuiset nartut ovat myös tervetulleita harjoituksiin. Juoksusta toivomme omistajan infoavan ryhmän vetäjää ennen koiran kentälle tuomista. Huom. Hallitreeneihin ei hallin sääntöjen mukaan juoksuinen narttu saa osallistua.

Harjoitusajat ja -paikat sekä harjoitusten teemat ilmoitetaan  ActionDogsTreenit – Nimenhuudossa.

Ryhmän vetäjä on Minna Forsell, jolle voi lähettää etukäteen ideoita, toiveita, ruusuja ja risuja ryhmästä joko osoitteeseen minna.forsell@gmail.com tai soittamalla 040 75 64 198