Koirakoulu

Koulutustoiminnassamme tähtäämme ensisijaisesti koiran ja omistajan suhteen parantamiseen, koirien hyvinvoinnin lisäämiseen ja koirien yhteiskuntakelpoisuuden kehittämiseen. Tämän lisäksi bonuksena on koetoimintaan tähtäävä koulutus ja koetoiminta, jossa jokainen osallistuja voi kokeen sääntöjen perusteella konkreettisesti todeta koiransa koulutustason.

Koirakoulumme koulutustarjonta vaihtelee vuodenajan, käytössämme olevien resurssien sekä kysynnän mukaan. Laji- ja kurssitoiveita otamme mieleellään vastaan. Toiveita voi lähettää osoitteeseen sihteeri@actiondogs.fi

Säännöllisiin harjoituksiin voivat osallistua vain jäsenemme, yksittäisiin koulutuspäiviin otamme mukaan ulkopuolisia koirakoitakin. Kimppalenkeille ovat kaikki koiranomistajat ja koirattomatkin erittäin tervetulleita.

Jotta voimme yhdessä kokea antoisia hetkiä koiraharrastuksen ja -urheilun parissa, on yhdistyksessämme käytössä kaikkia koskevat ja sitovat toimintaperiaatteet, jotka löytyvät kotisivuiltamme sekä kaikkien jäseniemme käytössä olevasta Nimenhuuto -ilmoittautumisjärjestelmästä “Kuvat ja materiaalit” -osiosta.

IMG_3543(1)Aktivointi- ja häiriötreeneissä saattaakin olla pyöräilevä koirakko pujottelemassa.