11.8.2013 Aktivointia Agilityesteillä

agilitya(Rasmuksen kuvan on ottanut Jukka Pätynen, Gizmon kuvan Antti Louhekari, lupa kuvien käyttöön on saatu Terhi Louhekarilta)


Action Dogsin jäsenillä on mahdollisuus aktivointimielessä tutustua agilityesteisiin ja -ratoihin tulevana sunnuntaina 11.8., jolloin pidetään AKTIVOINTIA AGILITYESTEILLÄ RYHMÄN 1 JA RYHMÄN 2 – harjoitukset
.
Harjoituksista on laitettu Nimenhuutoon tarkemmat tapahtumainfot.

HUOM! ILMOITTAUTUMISET KOIRAPAIKOILLE NIMENHUUDOSSA TORSTAINA 8.8. ALKAEN KLO 12.00.

RYHMÄ 1 (15.00-16.30) max 6-7 koiraa, on tarkoitettu ensisijaisesti koirille, jotka eivät ole aiemmin olleet agilityesteillä. Kentällä max. 2 koiraa yhtäaikaa.

RYHMÄ 2 (n. 16.45-18.15) max 6-7 koiraa, on tarkoitettu ensisijaisesti koirille, joilla on aiempaa kokemusta agilityesteistä. Kentällä max. 2 koiraa yhtäaikaa.

Käytössä on kaikki agilityestetyypit ja ryhmien harjoitukset suunnitellaan osallistuvien koirien tason ja kokemuspohjan mukaan. Joten osallistuvien koirakoiden on hyvä lähettää Terhille pieni kuvaus koiransa tasosta, jolloin treenikerrasta jokainen saa enemmän irti.

Koulutusta antavat Terhi Louhekari ja Sanna Kumpumäki. Harjoitukset pidetään Degerbyssä.

Osallistumismaksu on 5€/koira. Maksetaan paikanpäällä käteisellä.

Lisätietoja saa Terhi Louhekarilta terhi@louhekari.fi tai 050-3360887

Mahdollisuus on myös, että syksylle järjestetään muutaman kerran aktivoiva agilitykurssi, jossa päätavoitteena on koiran kanssa yhdessä tekeminen! Ilmoittelehan Terhille halukuudestasi osallistua kurssille

Tervetuloa mukaan!