VEPEn vesikausi alkaa ensi viikolla – YESS!!

Vihdoinkin on aika vepekoirien siirtyä vesille treenaamaan!

Ensi viikolla meillä aloittaa vakituisen toimintansa 4 erillistä VEPEryhmää. Ryhmiin mahtuu vielä mukaan ja koko kesän järjestämme aktiivisesti lajiin tutustumistilaisuuksia sekä treenien ohella ylimääräisiä “mölli vepekoe” -päiviä ja extratreenejä. Lisäksi järjestämme 5 virallista VEPE-koetta, VEPEluennon ja -leiriviikonlopun, joten aktiivinen ja monipuolinen kesä on tulossa! Ryhmissämme vakituisesti treenaavilta edellytämme yhdistyksen jäsenyyttä. Normitreenit sisältyvät jäsenmaksuun, mutta leireillä, luennoilla, extratreeneillä, saattaa olla erikseen määritellyt osallistumismaksut.

Ryhmiemme ihmisiltä löytyy tietotaitoa lajista monien vuosien ajalta ja monenrotuisista koirista lajin parissa. Ryhmistämme löytyy lajia koiran aktivoimiseksi harrastavista aktiivisista henkilöistä aina lajissa kisaaviin koirakoihin.

Ryhmiimme ei ole koiralle rotu-, koko- tai ikärajoitteita – kaikille löytyy sopivaa tekemistä, jos vain vesi elementtinä on mieluinen ja ryhmässä harrastaminen tuntuu hyvältä =) Ryhmistämme löydät tarkempaa tietoa täältä

Käytössämme on lajinmukaiset välineet, joilla on turvallista ja mukavaa lajia harrastaa.

Tervetuloa ryhmiimme tutustumaan vetiseen kesälajiin, josta vedestä pitävät koirat ja ohjaajat voivat löytää huisin hauskan kesäharrastuksen.