Kevät tulee kohisten vai tuleeko?

Ainakin kalenterin mukaan kevät tulee kohinalla. Elämme huhtikuun alkua ja pian on aika Koko perheen Dog Action -koiratapahtuman. Tapahtuman infoja on tarkennettu kotisivuillamme. Kaikki alkaapi olemaan pikkuhiljaa valmista järjestelyjen osalta ja näin etukäteen tapahtuman suunnittelu ja toteuttaminen ovat sujuneet jännityksellä ja ideoita purskahdellen – mielikuvituksen puutteesta eivät järjestäjät ole ainakaan kärsineet.  Aivan kaikkea ideointia ei näin ensimmäisessä Koko perheen Dog Action -tapahtumassa toteuteta, mutta mikäli tapahtumasta tulee perinne – kuten toivomme – niin jatkossakin on keväisin luvassa mukavaa toimintaa koirille ja kaikille perheenjäsenille Koko Perheen Dog Action -tapahtuman puitteissa.

Nyt tapahtumassamme on Match Shown ympärille koottu mm. Drive-In TOKOkehä, koirakisailua (etukäteisharjoittelun ehkäisemiseksi kisat julkaistaan vasta paikan päällä =). Lapsille on mm. kasvomaalausta taikateltasta ja tokihan aikuisetkin voivat hakea taikateltasta väriä kevääseen. Lisäksi lapsille on muutakin aktiivista tekemistä tarjolla. Aivan niitä parhaimpia vaatteita ei kannata päälle laittaa =) Paikanpäällä on myös takakonttikirppis, jonne voi varata paikan etukäteen. Kannattaa tutustua ideaan vaikka googlettamalla. Niin eikä pidä unohtaa grillimakkaran tuoksua, joka kyllä kuuluu oleellisena osana ulkoilmatapahtuman oheen.

Tapahtumalla keräämme varoja oman harrastetoimintamme vahvistamiisen ohessa myös Inkoon lasten harrastetoimintaan lahjoittamalla 10% päivän tuotosta Folkhälsanille. Lasten harrastustoiminnan tukeminen tulee olemaan jatkossakin mukana toiminnassamme, sillä jaettu ilo on moninkertainen ilo ja lapsissa on koiraharrastamisen tulevaisuus =)

Ps. Olethan jo opettanut koirallesi jonkun Talent-taidon, joka saa hymyn huulille.

Siispä toivotamme kaikki mukaan ensimmäiseen Koko perheen Dog Action -koiratapahtumaan osallistumaan ohjelmiin ja viettämään mukavaa koirailupäivää!!