VEPE -toimintamme kuulumisia

Jo hurjat 36 vakiovepetreenipaikkaa on varattu tulevan kesän veperyhmistämme. On hienoa huomata, että tämä vetinen kesälaji kiinnostaa monia vanhoja ja uusia harrastajia Inkoossa ja sen ympäristössä.

VEPEtoimintamme tulee olemaan todella monipuolista tulevana kautena. Kuivaharjoittelut ovat käynnistyneet ja aloitamme niissä huolellisen valmentautumisen tulevaa vesikautta ajatellen. Liikkeitä pilkotaan pieniin osiin ja valmiuksia opetetaan niin ohjaajille kuin koirille. Huolellisella kuivaharjoittelulla saadaan hurja hyöty kesän treeneihin.

Kesällä järjestämme 5 virallista VEPE-koetta, jonne kaikki ovat tervetulleita kisaamaan, töihin ja tutustumaan lajin kilpailumuotoon. Lisäksi järjestämme epävirallisia möllivepekokeita kysynnän ja tarpeen mukaan.

Kesälle on suunnitelmissa myös 2 vepeleiriä, joista heinäkuussa pidettävä tulee olemaan ainutkertainen kokemus Inkoon lähiympäristössä. Olemme järjestämässä 3 päivän mittaisen VEPEtapahtuman, joka koostuu kaikille avoimesta luentopäivästä ja kahdesta leiripäivästä. Kouluttajiksi tulevat kansainvälisesti tunnetut vetäjät. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!! Tarkempaa ennakkoinfoa leireistä ilmoitamme lähipäivinä.

Aktiivista VEPE-kautta odotellessa kannattaa kaikkien lukea läpi VEPE-koesäännöt ja tutustua vaikkapa operanttiin koulutusmenetelmään.