20131110 Isänpäivän kimppalenkki ja treenisessio

Ajoittain satoi vettä ja jopa muutamia rakeita ja seuraavassa hetkessä oli sininen taivas ihanine auringonpaisteineen.

Monenlaista taas treenailtiin. Vaativuutta treeniin toi, kun jokainen koira vuorotellen suoritti agilityhyppyestesarjaa kohti kentän keskustaa. Erittäin hyvää häiriötä vaikkapa TOKOkokeeseen menevälle. Estesarjalta tulevan koiran edessä oli ruudun treenaajat ja molempien piti suorittaa omaa tehtäväänsä. Ja samaan aikaa kentällä olivat myös ohjaajansa kanssa leikkivät koirat, joten vaikeusastetta omaan treeniin sai yllin kyllin. Mutta mikä parasta, niin isolla kentällä voi mennä hieman kauemmaksi, jos koiran treeni niin vaatii.

Alla tunnelmapaloja kimppalenkistä ja treeneistä. Kiitos kuvista Merja!20131110 Isanpaivatreenit(1)